Yangın Kapısı Fiyatları - Genel Bakış

Wiki Article

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; alelumum sınai tesislerde dü farklı düzlükı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu sahip olmak karınin kullanılmaktadırlar.

Bir yangın çıkış kapısının asli amacı, yangın yahut özge bir acil durumda hızlı ve kolayca bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Birincil amacı yangının yayılmasını karşılamak bileğildir (ancak temelı yangın çıkış kapıları her ikisini bile yapacak şekilde tasarlanmıştır).

Firmaların genel olarak uygulama yöntemi; Apartmanların Denk Odası aksamından birer yangın merdiveni bapsı açarak; dunda mevcut Garaj yerine iniş ciğerin Demirden merdiven imalatı yapmaktadırlar.

Yangın çıkış kapıları ivedi bir durumda herhangi bir kişi tarafından kolayca ve yalnız açılamayacak şekilde kilitlenmemeli yahut sabitlenmemelidir.

Yangına karşı korunmakta size en eksiksiz hizmeti veren firmayı araştırırken yönetmelik konusundaki uyumluluklarını denetlemeyi ihmal etmeyin. şirket olarak tığ tüm yönetmeliğe mutabık üretim yapmaktayız. Zıt halde yaptığımız konuin mealı kalmayacak ve insanoğlu zarar göreceklerdir.

Spiral yangın merdiveni ya da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven ismini şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine oranla henüz az yeğleme edilmesinin sebebi insanoğluın inerken daire çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde bile baş dönmeleri veya balans kaybı kabil şeyler evetşayabilmeleridir.

Birhayli firma ve şirkete bu alanda hizmet veren firmamız, müşteri memnuniyetini ve güç eminğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde de tam hamiş almaktadır. 

404 Sayfa Bulunamadı Sorry, we couldn't find the page you where looking for. We suggest that you return to homepage. Anasayfa'ya kıvrılmak sinein tıklayın

Yangın Kapısı Menteşesi özellikle yangın vb. müstacel hatır anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde dışarıya akıllıca kaçarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları sinein bu menteşelerin sağlamlıklı çallıkışması ve kapıyı geri kapatması gerekir.

Yangın kabilinden müstacel durumlarda içeriden rahat bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi düzgülü durumlarda bapnın açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma güçlük olmayan bu kilitler yalnızca yangının menfi etkilerini yürekeriye hapseder.

Metanet Klası: Yangın kapısının dayanıklılık sınıfı, yangına karşı ne kadar dayanıklı Yangın Merdiveni Kapısı olduğunu gösterir.

şayet bir kapının yangına dayanıklılık konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar umumi olarak ivedili çıkış bapsı alegori bina defa aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak farklıdır. Tercihe bakılırsa bağırsakyapısı ve kullanılan sac sözınlığı standarttan daha nezaketli kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının yükselmekı henüz buna sargılı olarak henüz adi olmaktadır.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin iklim ve hava şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Fakat temelde “Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmelik” iki tip yangın merdiveni çeşidini akla yatkın görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli serlı kriterler bölüm önüne alınarak karar verilmektedir. Özellikle essah bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden müspet raporunun tuzakınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Report this wiki page